Hirdetés

Modern Warfare 3: 9 milliós előrendelés

|

A Lazard Capital Markets elemzése szerint már az előrendelések számai alapján garantált győztes a Call of Duty: Modern Warfare 3.

Hirdetés

 

Ismét jönnek a számokkal operáló jósok, most éppen a Lazard Capital Markets egyik elemzője mondja a magáét. Szerinte a Modern Warfare 3 sikere megkérdőjelezhetetlen, ugyanis már a megjelenés előtt elment belőle 9 millió darab. Ez durván háromszor annyi, mint a Battlefield 3 esetében - persze az azért valóban figyelemre méltó, hogy az Electronics Arts fejőstehene az első napokban produkált egy 5 milliós eladást.

Az elemző szerint nincs kizárva, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenés után rövid idő alatt 20 millió példányban fogyhat (az előző részből eddig 22 millió ment el, a Black Ops 25 millió családnak adott csodás perceket), ráadásul a Call of Duty: Elite indulásával még további extrém bevételhullámot könyvelhet el az Activision. Tegyük azért hozzá zárójelben, hogy ez a világ legnagyobb lehúzása (kb. 13 ezer forint vagy 4000 MS pont egy évre), lassan úgy adóztatja a gémereket a játékipar, mintha a legális játék bűn lenne, de legalábbis chips.



Ma indul a roham, még ezen a napon megjelennek az első kritikák is, természetesen ezekről is beszámolunk a GameStar oldalán.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)