Hirdetés

Modern Warfare 3 - a Wii verzió mennyire rossz?

|

Viszonylag nehezen tudom elképzelni, hogy valaki pont Wii-re akar lebutított sláger FPS-t venni, de ha mégis, akkor ne reméljen túl sok jót.

Hirdetés

Legalábbis az első tesztek ezt állítják, ezek közül főleg az IGN meglepő, ahol azért nem divat génből fikázni a Call of Duty: Modern Warfare 3 játékot. Ami alapvetően pocsék, az a grafika, a Wii esetében ez nem is meglepő, de a tesztelők szerint már olyan nagyon le van butítva a látvány, hogy az élmény rovására megy. Nehéz a célzás, akadozik a játék, rengeteg a lag, és a split-screen opciót is el lehet felejteni a Wii verzió esetében.

Ami viszont dicséretet érdemel, az a kiadó hozzáállása, ugyanis tényleg igyekeztek mindent megtenni annak érdekében, hogy a Wii adaptáció egyjátékos és többjátékos módban is ugyanazt adja a felhasználónak, mint a PC-s, vagy a konzolos nagytesók esetében. Minden mód és lehetőség adott, csak maga az élmény lesz gagyi, emiatt a Call of Duty: Modern Warfare 3 bukás ezen a platformon. Talán egy újragondolt feldolgozás jobb lett volna, de nyilván nem ott tart a Nintendo gépe a piacon, hogy erre érdemes legyen külön pénzt áldozni. Figyelmet viszont többet is áldozhattak volna, ha már muszáj erőltetni a Wii-s megjelenést - állítják a tesztelők. Íme a játékmenet videó formájában, ez első látványra nem olyan rémisztő, de inkább mindenki döntse el maga...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)