Hirdetés

Modern Warfare 3: eddig 1600+ cheater került az ajtón kívülre

|

A csalókat senki nem szereti, többek között az Infinity Ward sem.

Hirdetés

Furcsa állatfaj a cheater, minden tekintetben. Egyrészt hazavágja mások játékát, másrészt frusztrálja, hogy a csalásai nélkül nem tudna érvényesülni a játékokban. Persze mindig vannak olyanok, akik meg tudják magyarázni, hogy miért csalnak, és általában a saját kis baromságaikat nem is tekintik csalásnak. Leginkább a fórumrtollokhoz lehetne őket hasonlítani, hiszen már egyetlen ilyen istenbarma is képes több tucat normális felhasználót elriasztani attól, hogy jelen legyen egy közösségben.

Az Infinity Ward sem kedveli túlzottan ezeket a figurákat, és Robert Bowling twitteren tette közzé, hogy eddig, 1600-nál is több csalót küldtek a szőnyeg szélére, valamint kéri, hogy továbbra is jelentsék a játékosok, ha ilyennel találkoznak. Ez főleg az aimbot-nak köszönhető, mivel retardált játékosok előszeretettel alkalmazzák ezt a fajta megoldást annak érdekében, hogy a valóban játszani képes emberek mellett labdába rúghassanak. Sajnos amíg van multiplayer, addig sanszos, hogy lesznek cheaterek is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)