Hirdetés

Modern Warfare 3: fejlesztői videó, és golden guns!

|

Az eddig csendet végre egy videó töri meg.

Hirdetés

Míg a Battlefield 3 minden fronton hallat magáról, addig a Call of Duty: Modern Warfare 3-at csendben polírozgatják a fejlesztők. Bár az aranyozott csúzlikról már korábban is hallhattunk, videón most vehetjük először szemügyre, ha elég gyorsak vagyunk. Ezek a speciális színű stukkerek akkor illetik meg a játékost, ha kimaxolja az adott class-t. Az előző részben nem volt erre lehetőség, most azonban ismét csilloghatunk a napfényben, jelezve, hogy mi bizony már a csúcson vagyunk. A videó lényege azonban a Strike Packages-re koncentrál, és ezt kívánják megmutatni, hogy mennyire más harcmodorral lehet harcolni. Lássuk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)