Hirdetés

Modern Warfare 3 - ilyenek az első DLC pályái (videó)

|

A Modern Warfare 3 Content Collection 1 mindenki számára elérhető immár, és egy HD videó keretében most megismerhetjük az összes térképet - akció közben.

Hirdetés

Nemrég még rezignált sóhaj kiséretében nyugtáztuk, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 első nagy DLC csomagjában akadt némi hiba, de azért nem szeretnénk morgós öregurak szerepében tetszelegni, így még hódolunk kicsit a világ egyik legnépszerűbb FPS-e előtt.



Az 1200 MS Pontot érő DLC-ben hat pályát találhatunk, melyből négy a kompetitív többjátékos módokhoz, kettő pedig a Spec Ops módhoz készült. A VG44/7 stábja alaposan szemügyre vette ezeket a pályákat, ütős HD minőségű videót mutattak be a Modern Warfare 3 Content Collection 1 tartalmáról. Még mindig nagyon drága egy pályacsomag ennyiért, de legalább most láthatjuk, mire is megy el a kajapénz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)