Hirdetés

Modern Warfare 3: máris sikerült ellopni

|

Nem bírtak a kalózok várni november 8-ig, ezért nagyon leleményesen sikerült a kétlemezes Modern Warfare 3 második korongját ellopniuk, ennél bénább dolog talán nincs is.

Hirdetés

Az Egyesült Államok-beli Kalifornia államában lévő Fresnoban található raktárból sikerült valahogy kicsempészni egyetlen darab PC-s lemezt a Modern Warfare 3 szállítmányából. Persze a tolvaj nem volt túl ügyes, a játék második korongját emelte el, de azért így is sikerült felrakni már fájlcserélőkre.

A kalóz élmény tehát azonnal belecsap a lecsóba, minden igénytelen azonnal próbálhatja is, de ne nagyon reménykedjen abban, hogy válasz nélkül marad az akciója. Bár az Activision hivatalosan nem kommentálta az ügyet, Amerikában már állítólag elfogtak valakit, aki a kalóz verziót osztotta meg és használta, könnyed 5000 dolláros büntetést és persze végleges kitiltást kapott.

Ennek valódiságát nem áll módunkban ellenőrizni, de azért nincsenek illúziónk arról, hogy az illegális letöltést a Modern Warfare 3 háza táján háborús bűnnek tekintik. Mi inkább csak szimplán butusnak nézzük azt, aki egy játék második felével kezd nyomulni, csak azért, mert éppen azt tudja. Már ha tud vele bármit kezdeni...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)