Hirdetés

Modern Warfare 3: "nem érdekelnek az eladások"

|

Az Infinity Ward kreatív stratégája beszél az eladásokról, a fejlesztés céljáról, és még sok másról.

Hirdetés

Robert Bowling-ot az IGN kapta mikrofonvégre, méghozzá Sydney-ben, ahol a Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer része volt napirenden. "Minket nem érdekelnek az eladások, nem érdekel a verseny, nem akarunk senkit legyőzni. A fókuszban 100 százalékig az állt, hogy egy olyan játékot készítsünk, melyre büszkék lehetünk, mellyel jó játszani, és amiről tudjuk, hogy a rajongók ilyennel szeretnének játszani. Számunkra mindegy, hogy hárman, vagy harmincmillióan nyomják, mert ha az a három úgy élvezi a játékot, hogy mindent megtettünk a megfelelő minőségért, akkor már boldogok vagyunk. Ettől függetlenül nem olyan játékot szerettünk volna, mely csak egy kisebb csoportnak szól, hanem az volt a lényeg, hogy bárki, aki leül elé, úgy játszhasson, ahogyan neki kényelmes, és mégse legyen emiatt hátrányban. "


Ezt követően Jason West és Vince Zampella elmélkedtek a fele brigádtól megváló Infinity Wardról, illetve arról, hogy az új emberek milyen jelentőséggel bírtak a projektben: "Az Infinity Ward-nak nagyon komoly dizájn filozófiája van az MW sorozatot illetően, és nagyon jól tudtuk, hogy milyennek szeretnénk a Call of Duty: Modern Warfare 3-at. Ez különösen igaz akkor, ha figyelembe vesszük az előző részeket, szóval kőkemény koncepcióval rendelkeztünk. De amikor jön egy olyan csapat mint a Sledgehammer, akkor kénytelen vagyunk átértékelni az addigi elképzeléseinket, mert az ő friss, és egyéni látásmódjuk számos plusszal szolgált.

"Számos logisztikai újdonsággal is találkoztunk, és egyértelműen éreztük, hogy az nem megy, ha az egyik csapat csak ezt, a másik meg csak azt csinálja és nem szólunk egymáshoz, hanem mindenki teszi a dolgát. Hiába vannak részegységek, mindenkinek egyetlen egészként kell viselkednie."

 A CoD azon kevés címek közé tartozik, melyek továbbra is hangsúlyt helyeznek az offline multiplayer lehetőségére, melyet a legtöbb lövöldözős játék hanyagolni látszik. "Tudjuk, hogy a legtöbben a neten játszanak, de továbbra is vannak olyanok, akik inkább ülnek többen egy kanapén, és játszanak egymással, minthogy vadidegenekkel püföljék egymást órákon keresztül. Nekünk velük is törődni kell, ha már mások elhanyagolják őket." A co-op móddal kapcsolatban Bowling még annyit tett hozzá mindehhez, hogy nagyon szeret multiban játszani, de a co-op-nak minden egyes percét élvezi,és vannak olyan pillanatok amikor egyedül a legjobb. Egészen pontosan idézve: "I play that on a daily basis, whenever I have a chance, and I f***ing love it, every single time"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)