Hirdetés

Modern Warfare 3 - nem ismeri fel a lemezt az Xbox 360?

|

Tényleg röhejes, de az elmúlt napok során többször is arról kell beszámolnunk, hogy a legújabb játékok éppen melyik platformon véreznek el.

Hirdetés

 

Okozott már fejfájást a Skyrim PlayStation 3-on és Xbox 360-on is , de a Batman: Arkham City is felidegelt pár embert. Most éppen az Activision üdvöskéje van soron, ugyanis egyre több Xbox 360 felhasználó jelezte vissza azt, hogy nem tudja elindítani a Call of Duty: Modern Warfare 3 lemezét a konzolon, egy kellemes "unable to read disc" hibaüzenettel lesz csupán gazdagabb.

A Microsoft részéről egyelőre csak annyi volt a tanács, hogy cseréltessék ki a hibás lemezt, de már olyan jelentések is érkeztek, hogy egy új példány sem oldotta meg az indítási problémát. Az Activision egyelőre nem reagált az ügyben (már a gamer magazinok is nyaggatják, tehát előbb-utóbb kénytelen lesz), de a Call of Duty: Modern Warfare 3 rajongók miatt feltehetően gyakran csuklanak arrafelé - meg persze az anyukájuk is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen régiókat érint ez a probléma, ha esetleg valaki találkozik ilyesmivel, kérjük ossza meg velünk a hozzászólások között!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)