Hirdetés

Modern Warfare 3 - PC-s részletek és minimum gépigény

|

Nemsokára indul a nagy csata, a Modern Warfare 3 vs. Battlefield 3 virtuális ütközet arről, melyik is a jobb...

Hirdetés

Addig is jöjjenek egy összefoglaló arról, hogy a  Call of Duty: Modern Warfare 3 PC-s verziója miben lesz más, mint konzolos tesói. S azt is megkapjuk az arcunkba, minimum milyen gép kell hozzá.

A következő, csak PC-s "fícsörök" lesznek benne a játékban:  dedikált szerverek, lobby system, játszótárs kereső (matchmaking) egy partihoz, játszótárs kereső (matchmaking) publikus játékokhoz, Steam Integration, RCON, Custom Game Saving, NoGFX / Audio Card Requirement on DS.exe, Voice Chat, és SSAO. EZ utóbbiakról a hozzáértők biztos tudják, mire jók, nekem speciel fogalmam sincs róla, de boldoggá tenne, ha a kommentek között leírnátok, mi azaz RCON, vagy SSAO. Emellett a játékhoz alapban nem szállítanak mod toolokat, de ezek elkészítését "fontolgatják". A Ground War PC-s verziója egyelőre maximum 18 játékost támogat, de ez szám "megjelenés után növekedhet". 

Call of Duty: Modern Warfare 3 MINIMUM rendszerkövetelmények:

 

Oprendszer: Windows® XP / Windows Vista® / Windows® 7

Processzor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 vagy AMD Phenom™ X3 8750 processzor vagy jobb.

Memória: 16 GB hely a merevlemezen / 2GB RAM

Videokártya: Shader 3.0 vagy jobb 256 MB NVIDIA® GeForce™ 8600GT / ATI® Radeon™ X1950 vagy jobb.

Hangkártya: DirectX® 9.0C vagy későbbi.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)