Hirdetés

Hamarosan érkezik a Modern Warfare 3 Remastered kiadása is?

|

A legújabb pletykák alapján nem kell már sokáig várnunk arra, hogy a teljes klasszikus Modern Warfare trilógiát felújított látvány mellett élvezhessük.

Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered mai megjelenését várva sem maradunk új CoD pletykák nélkül, most például az került szóba, hogy nemsokára trilógiává bővülhet az Infinity Ward Remastered kiadásainak sora. 

Hirdetés

TheGamingRevolution néven tevékenykedő szivárogtató szerint ugyanis már egy ideje dolgozik az Infinity Ward és az Activision a Modern Warfare 3 ráncfelvarrott verzióján is, amit még a jelenlegi konzolgenerációra, tehát jó eséllyel a 2020-as év folyamán szeretnének kiadni. Ha ez tényleg megtörténik, akkor a MW2-höz hasonlóan valószínűleg csak a kampányhoz nyúlnak majd hozzá, ezzel párhuzamosan pedig az árazást is lentebb nyomják kicsit.

Ti örülnétek, ha tényleg megjelenne a Call of Duty: Modern Warfare 3 Campaign Remastered is, vagy ilyen rövid időben belül ez azért már túl sok lesz a jóból? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)