Hirdetés

Modern Warfare 4 - pletykál a Neversoft

|

A most következő információkat mindenki fenntartásokkal kezelje, mindazonáltal érdekes, hogy állítólag a Neversoft kezébe került a modern hadviselés.

Hirdetés

A Neversoft egyik fejlesztőjének eljárt a szája, és elkotyogott egy-két dolgot a Modern Warfare 4-ről. Persze már önmagában az is figyelemfelkeltő, hogy a Neversoft kezében van a projekt, de azért ennél valamivel több is szóba került.

Persze azért olyan sok mindent még az emlegetett fejlesztő sem árult el, annyi biztos, hogy a MW továbbra is a közeljövőre fókuszál, szemben a készülő Black Ops II-vel. A modern hadviselés minden „divatos” eszköze bevethető lesz majd, így például az álcázás, és a drónok is a segítségünkre lesznek. Küldetések és történet tekintetében annyi derült ki, hogy lesz e jég-alatti küldetés is. A kiszivárgásra az Activision még nem reagált, addig tessék pletykaként kezelni az itt olvasottakat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)