Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 4-ben valószínűleg sem specialisták, sem battle royale nem lesz

|

Források szerint az Infinity Ward inkább a kampány, a co-op és a multiplayer fejlesztésére koncentrál.

Hirdetés

A specialisták a Black Ops 3 óta vannak jelen a CoD játékokban, noha történelmi kortól függően előfordul, hogy a mechanika más néven jelenik meg. 

Hirdetés

A jelek szerint a Modern Warfare 4 nem követi majd ezt a hagyományt, ugyanis egy névtelen forrás elmondta a Gaming Intelnek, hogy a specialisták nem szerepelnek a tervek között a CoD sorozat következő felvonásához. 

Az Infinity Ward a következő játékával nem kívánja meglovagolni a battle royale divathullámot sem, ugyanis a Blackout mód sem kerül majd át a Black Ops 4-ből. A forrás szerint a stúdió a Call of Duty sorozat hagyományos módjait hozná inkább vissza. Ha ez igaz, akkor az egyjátékos kampányra, a co-op módra és a multiplayerre kerül a hangsúly a fejlesztésben. 

Szerintetek jó ez az irány?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)