Hirdetés

A Modern Warfare fejlesztői is érzik, hogy a 100 GB-os frissítés kicsit sok

|

A stúdió feje bocsánatot kért ezért a gigászi méretért és hozzátette, hogy az eredeti játék ezzel együtt kevesebb helyet foglal.

Hirdetés

Már pörgethetjük a Call of Duty: Modern Warfare új szezonjának újdonságait, viszont aki azt gondolta, hogy egy röpke letöltés, és máris belevághat a játékba, az meglepve szembesülhetett a terebélyes, 100 GB-ot is meghaladó frissítéssel (HP a múltkor már zokogott egyet emiatt). A stúdió is érzi, hogy ezzel a mérettel átléptek egy bizonyos határt, az Infinity Ward vezetője pedig Twitteren próbálja meg csitítgatni az elégedetlenkedő játékosokat.

Hirdetés

Paul Haile állítása szerint ez egy egyedi eset, és a jövőben azon dolgoznak majd, hogy csökkentsék a frissítések méreteit. Sőt, a mostani frissítés számottevő része is olyan tartalom, ami a meglévő játék kiterjedéséből csiszol le valamicskét. Ettől függetlenül azt ígéri, hogy a jövőben megpróbálják elkerülni, hogy ilyen elképesztő helyigényes kiegészítők érkezzenek. 

A jövőben például egy olyan funkciót szeretnének beépíteni a Modern Warfare konzolos változataiba, amivel könnyedén áttekinthetjük a DLC-ket és kiválaszthatjuk benne, hogy melyiket szeretnénk a feltelepíteni, így takarítva meg több helyet a merevlemezünkön:

Végül kijelentette: nagyon odafigyelnek arra, hogy mekkora a játék mérete, és mindent elkövetnek, hogy minimalizálják a frissítéseik tárhely igényét.

Nálatok meddig tartott, mire lejött a Season 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)