Hirdetés

Modokkal szépíthetjük meg a felújított GTA-játékokat

|

Nem kell megvárnunk a hivatalos javításokat, ha élvezhetőbbé szeretnénk tenni a remastereket.

Hirdetés

Sajnos igen nagyot kellett csalódniuk azoknak a rajongóknak, akik azt hitték, hogy a Rockstar Games méltó módon hozza vissza nekünk a GTA széria három klasszikus részét, ugyanis a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition botrányos állapotban jelent meg.

Elvileg a jövőben javításra kerülnek majd a problémák, de időközben a modderek már a közösség segítségére siettek, és bizonyos téren talán még a fejlesztőknél is jobb munkát végeztek.

Hirdetés

Például QTmodz egy olyan textúracsomaggal állt elő nem olyan régen, ami jóval szebbé varázsolja a megújított Los Santost, így többek között az utak és a járdák is realisztikusabbak lesznek, és a nagyon bugyután megalkotott esőt is elfelejthetjük. Ha javítanátok egy picit a felújított San Andreas látványvilágán, akkor innen tölthetitek le ezt a modot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Instanity666 sem lehetett túlságosan elégedett a Grove Street Games munkájával, mivel a GTA III és a Vice City modernizált verziójához is csinált olyan modot, ami feljavítva az utak textúráját. Sőt, ő is átdolgozta az esőt, az alkotása pedig a csomag mindhárom darabjával kompatibilis.

Lehet, hogy a Rockstarnak társulnia kellene a modderekkel az üldözésük helyett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)