Hirdetés

Modokkal újít az Epic Games Store

|

Tegnap a trófeák megjelenését harangozta be a cég, most pedig arról számoltak be, hogy a modolási lehetőségek is megérkeztek.

Hirdetés

Az Epic Games Store-ra valószínűleg legalább heti egyszer ellátogatnak a PC-s játékosok, hogy beszerezzék a hétről-hétre cserélődő ingyenes játékokat.  Amellett, hogy ezekkel próbálnak a játékosok kedvében járni a platform készítői, a jelek szerint tényleges fejlesztéseket is végeznek a launcheren, hiszen tegnap a trófeák megjelenéséről adtak hírt, ma pedig egy játék már mod-támogatást is kapott.

Hirdetés

A stúdió a Twitteren tette közzé, hogy a Mechwarrior 5 kapcsán már próbálgathatjuk az új funkciót, mely végre elhozza a modokat is a felületre. Egyelőre ez is csak kísérleti fázis, tehát a jövőben rengeteg fejlődésre számíthatunk ilyen téren, és jó eséllyel hamarosan azon játékok listája is bővül, melyeknél elérhetőek lesznek a modok. 

A játék adatlapján tudunk válogatni a rajongói alkotások között, de a rendelkezésre álló eszközökkel újakat is hozhatunk létre. Az új lehetőség megjelenésével néhány vadonatúj, korábban sehol sem elérhető mod is napvilágot látott, de persze jó pár olyan is akad, melyeket a Steamen keresztül már letölthettünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)