Hirdetés

Már Pokémonozhatunk is a Minecraftban

|

A rajongók továbbra is kedvük szerint alakítják át más játékokká a Minecraftot. Ezúttal a szintén népszerű Pokémon volt a soros.

Hirdetés

Alkalomadtán elgondolkodom rajta, hogy vajon lehet-e még valahova fokozni a Minecraft népszerűségét (főleg azt is beleszámítva, hogy már gyakorlatilag szinte minden platformon játszható) és amikor már azt hinném, hogy nincs tovább, akkor megérkezik egy ilyen csoda. A Minecraftos Pac-Man után megjött a Pokémon is.

A játékosok már eddig is szerették más játékok világát reprodukálni a játékban, a Pokémon jól ismert helyszínei is előkerültek már, viszont a Pixelmon teljesen új szintre emeli ezt az ötletet. A mod a telepítést követően az összes állatot lecseréli, akiket aztán pokélabdákkal elkaphatunk, csatába küldhetünk, utasításokat adhatunk nekik és hasonlók.

 

Persze az igazán izgalmas része az, hogy más edzőkkel is csatázhatunk, az eredeti játékokhoz hasonlóan addig, ameddig az egyik fél el nem ájul. A Pixelmon modot itt tudjátok letölteni.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)