Hirdetés

Jövő héten leáll a Minecraft alkotóinak kártyajátéka, de még nincs minden veszve

|

A gyűjtögetős stratégiai/kártyajáték fejlesztése már évekkel ezelőtt leállt, de a szerverek mostanáig húzták. Pár nap múlva a hivatalos szolgáltatás is megszűnik, de ez nem jelenti a Scrolls végét.

Hirdetés

Egészen pontosan február 13-án, azaz jövő hét kedden fog leállni az egyébként ígéretesen indult Scrolls, a Majong kártyajátéka. A cucc meglehetősen egyedi és szórakoztató volt, de egy ilyen tömött piacon egyszerűen nem tudott érvényesülni. Szerencsére a rajongók ezúttal nem maradnak teljesen hoppon.

Hirdetés

A Mojang ugyanis megpróbálja összehozni azt, amit csak nagyon kevés online játék szolgáltatója hajlandó. A csapat megígérte, hogy megpróbálják összerakni a szerveroldali klienst egy használható csomagba, és kiadják a közösségnek, így közösségi szervereken élhet majd tovább a játék. Fontos hozzátenni, hogy nem 100 százalékosan biztos a dolog, de a srácok azt nyilatkozták, hogy nagy valószínűséggel meg fogják tudni oldani a szerveroldali rendszer kiadását (ez azonban még beletelhet néhány hétbe/hónapba).

A fejlesztők rendeznek egy utolsó, hivatalos közösségi versenyt február 11-én búcsúzóul, ennek részleteiről megtaláltok mindent a Scrolls subredditjén. Ennél szebb zárást nem is kívánhatnánk egy bukott online mókától.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)