Hirdetés

Mókás mémeket szült a nagy Facebook leállás

|

Tegnap hat órára kifeküdt a Facebook, az Instagram és a Messenger is, amit természetesen nem hagytak szó nélkül a mémgyárosok sem.

Hirdetés

Este nem kevesebb mint hat teljes órára leállt a komplett Facebook birodalom. A világ legnépszerűbb közösségi oldala mellett annak dedikált üzenetküldő rendszere, a Messenger, valamint az Instagram, a WhatsApp és az Oculus VR rendszere is kifeküdt

A rend nagyjából éjfél körül állt helyre, addig viszont csöppet sem meglepő módon egy halom vicces (vagy épp viccesnek szánt) mém árasztotta el az internetet. Leginkább a Twittert és a Redditet, mivel a felhasználók ezekre a platformokra menekültek át.

Hirdetés

A sort rögtön a hivatalos Twitter profil nyitotta az alábbi kis odaszúrással, ami tűpontosra sikerült. Nemes egyszerűséggel annyit tettek ugyanis, hogy szó szerint mindenkit üdvözöltek a platformon. 

Persze a hétköznapi emberek is kitettek magukért. Már önmagában az is elkönyvelhető egy külön mémnek, hogy valaki elkezdte árulni az ideiglenesen szabad prédává váló facebook.com domaint.

Volt, aki azzal tréfálkozott, hogy gyorsan meg kéne oldani a helyzetet, mielőtt valaki még csak véletlenül is elkezd olvasni egy könyvet.

A Netflix is beleállt a dologba egy Nyerd meg az életed (Squid Game) mémmel. Ők is a Twitter hirtelen dominanciájával vicceltek.

Mást is megihletett a Squid Game.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az alábbi videó is azt szemlélteti, hogyan indult meg a tömeg a Twitter felé.

A titkos NSA dokumentumokat egykor kiszivárogtató Edward Snowden simán csak úgy fogalmazott, most a leállás miatt rövid időre egy egészségesebb hellyé vált a világ.

Ehhez még csak kommentár sem kell:

Végezetül itt egy kis videó, ami megmutatja, hogyan érzik magukat az emberek a mémeken nevetve, miközben a Facebook épp romokban hever.

Mi pedig ennyivel tudunk hozzájárulni a dologhoz:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)