Hirdetés

Mókás új modot kapott az Elden Ring

|

Humoros jelenetekkel dobhatjuk fel az alapvetően komor játékvilágot.

Hirdetés

A FromSoftware legutóbbi alkotása, az Elden Ring 2022 egyik legjobb és legnépszerűbb játéka, nem is csoda, hogy rengeteg hasznos, vagy csak szórakoztató moddal próbálják fokozni a játékélményt a rajongók. Népszerű például a Randomizer, ami teljesen véletlenszerűvé teszi a tárgyak helyét, illetve több mod is van, amely nehezítik az alapjátékot.

Egy új, egyre népszerűbb fejlesztés célja viszont csupán a szórakoztatás, és a vicces jelenetek generálása.

Hirdetés

A teljes nevén Player Ragdoll Physics modot egy Dweet nevű fejlesztő készítette, és az volt a célja, hogy megbabrálja a játék fizikáját: a főhős és a humanoid ellenségek rongybaba módjára viselkednek, amikor meghalnak. Az ötletet az eredeti Dark Souls is ihlette, amiben a From nagyobb hangsúlyt fektetett erre a megoldásra.

Természetesen készült egy rövid bemutató is, nézzétek meg alább.

A mod ingyenesen letölthető a Nexus Mods honlapjáról, ahol megtaláljátok a telepítési útmutatót is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)