Hirdetés

Molten Games - elbocsátottak mindenkit, törölték a Blunderbusst

|

Az Blizzard és a Relic egykori alkalmazottaiból összeállt Molten Gamesnél több forrás szerint is hatalmas gond van. Az egykor ott dolgozó fejlesztők kiszivárogtattak két videót a Blunderbuss nevű projektből, amit mindenkinek érdemes megnéznie.

Hirdetés

2013 júliusában alapította néhány ex-Blizzardos és ex-Relices a Molten Gamest, ami akkor egy free-to-play, triple-A online PC-s címen kezdett el dolgozni az NCSoft többmillió dolláros támogatásával.

Most viszont több egymástól független forrás is megerősítette, hogy a cégtől az összes dolgozót elbocsátották. Az IGDA San Diego értesülései szerint egész egyszerűen elfogyott a támogatásból szerzett pénz, így a fejlesztőcsapat kénytelen volt beszüntetni működését. Az egykori dolgozóktól továbbá azt is megtudtuk, hogy a Project Blunderbusst törölték, és ha már így alakult, közzétették az elkészült, de eddig be nem mutatott kedvcsináló és gameplay trailereket is. Az elsőt Billy Ahlswede, a játék művészeti igazgatója osztotta meg.

A Blunderbuss törlésekor alpha állapotban volt, amit a Joshua Kriegshauser tehnológiai igazgató által közzétett gameplay videóból tuhattunk meg. „Imádtatok volna játszani vele" - tette hozzá Twitteren.

Mi is úgy érezzük, hogy imádtuk volna. A Molten Games és az NCSoft egyelőre nem kommentálta a híreszteléseket, de valószínű, hogy tényleg megtörtént a legrosszabb.

Hogy tetszik a Blunderbuss? Ugye nem csak a mi szívünk fáj miatta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)