Hirdetés

Mondd csak, a te PC-den elindul a Bloodborne ihlette Lies of P? Hazudni nem ér

|

Közzétette a Neowiz csapata a Lies of P gépigényét.

Hirdetés

Köszönhetően a rengeteg csúszásnak, játékmegjelenések szempontjából bivalyerős 2023-as esztendő van kilátásban. Nemrég pedig újabb reményteli versenyző került sokak látómezejébe, a gamescom award 2022 során három kategóriában is diadalmaskodni tudott Lies of P képében. A Neowiz alkotása egyszerre merít Carlo Collodi Pinokkió kalandjai című, 1883-ban kiadott regényéből (bizony-bizony, a Hófehérke és a hét törpéhez, vagy a Bambihoz hasonlóan a fából faragott kisfiú történetét is csak adaptálta annak idején a Walt Disney Productions, nem saját ötlet volt), valamint a soulslike műfajt megteremtő FromSoftware alkotásaiból.

Hangulatában talán a Bloodborne-hoz áll a legközelebb, ám mivel túlnyomórészt mechanikus ellenfelekkel kell megküzdenünk a PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S konzolokra fejlesztett játékban, nem lesz majd nehéz párhuzamot vonnunk közte és a Spiders napokon belül megjelenő akció-szerepjátéka, a Steelrising között sem.

Hirdetés

Az eddig kiadott mozgóképes prezentációk alapján korrekt látványt fog a képernyőkre varázsolni a Lies of P, s bár ehhez nem párosul irreális rendszerkövetelmény (a feltétlenül felszabadítandó tárhely nagysága még nem ismert), egy irodai szoftverek futtatására belőtt képességű konfigurációval kár is próbálkozni, úgysem mennénk sokra vele.

Lies of P gépigény

Lies of P minimum gépigény

  • Operációs rendszer: Windows 10 (64-bit)
  • Processzor: AMD Ryzen 3 1200 vagy Intel Core i5-7500
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videokártya: AMD Radeon RX 560 4 GB vagy Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4 GB (DirectX 12)
A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Lies of P ajánlott gépigény

  • Operációs rendszer: Windows 10 (64-bit)
  • Processzor: AMD Ryzen 5 3600 vagy Intel Core i7 8700
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videokártya: AMD Radeon RX 6700 vagy Nvidia GeForce RTX 2060 (DirectX 12)

Nos, a kérdés továbbra is adott: elfut a gépeteken? Csak őszintén!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)