Hirdetés

MondoCon - Játékosabb, mint valaha

|

Az őszi kétnapos MondoCon olyan játékshownak ígérkezik, ahol cosplayes lányok alkotják a körítést.

Hirdetés

Idén ismét megrendezésre kerül az időjárásától és az egyetemi előadásoktól független két napos rendezvény, az őszi MondoCon! Viszont nem csupán az alulöltözött cosplayes lányokat és kezdő mangakákat várja tárt karokkal a rendezvény, hanem a gamer kultúra krémjét (vagy csupán egyszerű érdeklődőket) is.



A több éves hagyománynak örvendő rendezvényt a Mondo Magazin és az Animax TV csatorna rendezni. Itt a különféle szubkultúrák rajongói kedvükre vásárolhatnak, nézhetnek meg animéket és mangákat, próbálhatnak ki játékokat, vagy ülhetnek le valahova bandázni a frissen szerzett barátaikkal.
Számtalan népszerű versenyszám (cosplay, karaoke, DDR, AMV, fanfic és rajz) mellett, a kevésbé kompetitív látogatók is kipróbálhatják mindezeket; vagy előadásokat, beszélgetéseket hallgathatnak a kultúr kornerben, akit pedig a gamer dolgok érdekelnek, azokat az egész hétvége folyamán kisebb-nagyobb versenyek, csinos hostess lányok és kipróbálható játékok várják a Fogadó pavilonban.



A helyiség üvegfalain belül az odatévedt conozók a legkülönfélébb játékokat próbálhatják ki (például Dead Island, Deus Ex, Resistance 3, Sims 3...) és meglepetésként még egy megjelenés előtti játékkal is készülünk!
A sok szabadjáték mellett nagyobb versenyek is képviseltetik magukat a hétvége folyamán. A hölgyeket bevonzó Just Dance által biztosított konzol disco és ingyen fittness, a sokadik x-ét betöltő Mortal Kombat és az elmaradhatatlan Tekken kupa, ahol értékes nyereményekért vívhatnak csonttörő csatákat a szubkultúra hím és nő tagjai egyaránt. Meg mindenki, aki kedvet kap hozzá.
Az eSport rajongói pedig biztosan élvezni fogják a MondoCon Live Invitational Starcraft 2 bajnokságot, ahol a magyar mezőny legjobbjai küzdenek meg immár harmadik alkalommal az 50,000 Ft-s díjakért.



A rendezvényre a későbbiekben jegyeket nyerhettek a GameStar Online-on, aminek részleteiről hamarosan tájékoztatunk benneteket.

További információk a rendezvény honlapján érhetők el: www.mondocon.hu
A rendezvény helyszíne és időpontja: Hungexpo, 2011. október 8. 10:00-23:30 és október 9. 10:00-20:00.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)