Hirdetés

A Monkey Island készítője új projecten dolgozik!

|

Tim Schafer, az 1988-as Maniac Mansion, a The Secret of the Monkey Island, a Day of the Tentacle és még sok más egyéb kacagtató kalandjáték, illetve legutóbb a Psychonauts című akció-kaland mestere egy vadonatúj játékon dolgozik!

Hirdetés

A mester sok részletet még nem akart elárulni, csak annyit, hogy Schafer sajátos egyéni humora ismét teljesen átitatja majd a játékot. Állítólag már olyan fázisban van a project, hogy "már toljuk is az irodában!" - állította Schafer. Halvány "én nem mondtam semmit!"-stílusú utalást is tett rá, hogy lesz benne valamilyen "score"-rendszer is, ami esetleg multiplayer-részre is utalhat... Amint többet tudunk róla, kihírezzük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)