Hirdetés

Monkey Island SE - Bővül a támogatott platformok listája

|

Kibővítik a hamarosan megjelenő The Secret of Monkey Island: Special Edition támogatott platformjait.

Hirdetés

A júniusban bejelentett The Secret of Monkey Island: Special Edition támogatott platformok tekintetében az asztali és Xbox 360 rendszereket részesíti előnyben, azonban megjelenése pillanatában esetlegesen a PlayStation 3 tulajdonosok is kedvükre nosztalgiázhatnak. Craig Derrick a Guardian online kiadásának adott interjújában tájékoztatta a Guybrush Threepwood nagyfelbontású kalandjaira szomjazó játékosokat, hogy hamarosan kibővítik a Secret of Monkey Island: Special Edition kétszereplős platformlistáját.

A kérdezz-felelekben elhangzottak szerint a felújított grafikával, újrarögzített betétdalokkal, hangokkal és szinkronnal kecsegtető speciális változat az Xbox LIVE nyújtotta szolgáltatásokra építkezik (úgymond vezető platform), ellenben további lehetőségek is felmerültek. Vajon PlayStation Network, WiiWare vagy marokkonzolos támogatásban részesül a Secret of Monkey Island: Special Edition?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)