Hirdetés

Monkey Island Special Edition Collection - szeptember elején

|

Az első két rész speciálisan felújított változatát ősszel készülnek kiadni.

Hirdetés

A Lucasarts ma jelentette be, hogy The Monkey Island Special Edition Collection néven szeptember 9-étől kezdi el Európában forgalmazni a The Secret of Monkey Island: Special Edition, és a Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge részeket dobozosan, egy csomagban.

Mindkét játék új dialógusfelvételekkel, továbbfejlesztett irányítással, kézzel rajzolt grafikával és segítségrendszerrel érkezik. Utóbbi tartalmaz egy audiokommentárt Ron Gilberttől, Tim Schafertől és Dave Grossmantől. Emellett a bónusz tartalmak között találhatunk még koncepciórajzokat, illetve mindkét játék zenéjét, na meg az eddig kiadatlan Monkey Island animációs filmet. Az árat nem tudni, de a platformok biztosak: PC, PlayStation 3 és Xbox 360.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)