Hirdetés

Monolith, Snowblind, Surreal - Leépítés a Warner játékfejlesztőinél

|

A Warner Bros. Interactive hivatalosan is megerősítette, hogy több játékfejlesztő stúdiójánál kerül sor létszámleépítésre.

Hirdetés

Az érintett stúdiók között találjuk a kirklandi Monolith Productionst (F.E.A.R. 2: Project Origin), a bothelli Snowblind Studiost (Baldur's Gate: Dark Alliance, Justice League Heroes) és a seattle-i Surreal Software-t (Drakan, The Suffering).



A szórakoztatóipari óriás videójátékokkal foglalkozó részlege, a Warner Bros. Interactive közleménye szerint az elbocsátás oka az volt, hogy bizonyos feladatokra a szükségesnél több erőforrás (gy.k.: ember) állt rendelkezésre, ezért több pozíció megszüntetésére kényszerültek. Jövőbeni projektjeik függvényében a létszám ismételt emelésére kerülhet sor, amennyiben szükségesnek ítélik.



A Warner egyébként az utóbbi években alapos kóstolót vett a játékkiadásból, hiszen az érintett stúdiók mellett kisebbségi részvényese a Square Enix tulajdonába vándorolt Eidosnak, és teljes jogú tulajdonosa az egykori Midway Games Chigago-nak (ma WB Games Chicago).
.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)