Hirdetés

Monopoly és más Hasbro játékok a mozivásznon

|

A Hasbro a Transformers és a G.I. Joe után újabb játékfigurák és táblás játékok alapján készülő filmekkel támad.

Hirdetés

Mítoszrombolás, pénztermelés, vagy tisztelgés egy kultikus emberi alkotás előtt: mindenki úgy értelmezi a Transformers és a G.I. Joe filmeket, ahogy neki tetszik. Azt viszont nem tagadhatjuk, hogy jövedelmező húzásnak tűnik játékfigurákat és táblás játékokat filmvászonra álmodni.



Ha pedig az üzlet beindult, ostobaság lenne a Hasbro részéről, ha nem lovagolná meg a hullámot, amíg csak lehetséges. Készüljetek fel, adaptációk egész sora vár ránk az elkövetkező néhány évben. Minderről a legilletékesebb ember, Brian Goldner (a Hasbro elnök-vezérigazgatója) számolt be lelkesen a G.I. Joe egyik vetítéséről kifele jövet a Collider.com munkatársának.



A tervek szerint már 2011 áprilisában bemutatkozik a Stretch Armstrong humorban gazdag adaptációja, amit a Candy Land, a Battleship és a Monopoly követ majd. A nagy gazdasági világválság idején született táblás játék, mely sokunk gyerekkorának képezte szerves részét, az Alien előzményt is rendező Ridley Scott projektjeként láthatja meg a napvilágot valamikor a nem túl távoli jövőben.
Jómagam arra vagyok kiváncsi, hogy a Mattel mikor tervezi élőszereplős mozifilm formájában filmre vinni Barbie, Ken és a többiek életét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)