Hirdetés

Monster Boy - Playstation 4-en támad fel a régi széria

|

A Wonder Boy játéksorozat szellemi örököse, a Monster Boy szeretné visszahozni azt a fajta játékélményt, aminek 30 éve lehettünk részesei.

Hirdetés

A Westone Bit Entertainment (másik nevén az Escape) fejlesztőcsapat 30 éve alkotta meg első játékát, a Wonder Boy-t. A 6 részt megélt széria utolsó darabja, a Monster World IV 1994-ben látott napvilágot, azóta, vagyis 22 évig pihent a Wonder Boy sorozat. Egészen mostanáig.

A főleg mobiljátékokkal foglalkozó fejlesztőcsapat, a FDG Entertainment és a Wonder Boy megalkotója, Ryuichi Nishizawa, a Westone egyik régi fejlesztője együtt dolgoznak a sorozat méltó utódján, a Monster Boy-on.

A kétdimenziós kalandjátékban főhősünkkel mindenféle állattá kell átváltoznunk, a logika feladványok megoldása érdekében. A retro élményre fokuszáló játék Playstation 4-re fog megjelenni még várhatóan idén.

Ti találkoztatok a széria valamelyik tagjával játéktermekben vagy Mega Drive-on nyüstöltétek esetleg ezt a klasszikust?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)