Hirdetés

15 éves a Monster Hunter széria, videóval ünneplünk

|

A Capcom emlékekkel teli trailerrel emlékezik meg a Monster Hunter franchise másfél évtizedéről.

Hirdetés

A Monster Hunter: World fantasztikus sikerét és a Monster Hunter film premierjét elnézve biztosak lehetünk benne, hogy nem egyhamar fog befejeződni a franchise, amely egészen elképesztő módon már 15 évet tudhat maga mögött. 

Hirdetés

A 2004-es Monster Huntertől kezdve a 2018-as Monster Hunter: World című részig a sorozat rengeteg epizódot megélt és számos platformra jelent meg, több mint 50 millió leszállított példánynál tart (amelyből körülbelül 12-t a legutóbbi rész tett ki), készült belőle kártyajáték és anime széria is. Íme az ünnepi videó: 

Egyébként már Master Chiefnek öltözve is vadászhatunk a Monster Hunter: Worldben, szóval zajlik az élet. Nektek mi a kedvenc játékotok a franchise-ból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)