Hirdetés

Jövőre érkezik a Monster Hunter animációs film

|

Egy nyugati stúdió segíti a munkában a Capcom animátorait.

Hirdetés

A Capcom hatalmas sikert aratott a nyugati piacon a Monster Hunter: Worlddel. A játék hamarosan PC-re is megjelenik, viszont egy másik, különleges projekten is dolgozik a kiadó.

Hirdetés

Monster Hunter: Legends of the Guild címmel készül ugyanis egy 3D animációs kisfilm, amelyet a Capcom mellett a Pure Imagination Studios készít. A történetről egyelőre csak annyit árultak el, hogy egy férfi főhős elhagyja otthonát, és útra kel, hogy legyőzze az Elder Dragont. 

Az animáció írójának Joshua Fine-t szerződtették, aki korábban a Starz csatornán futó Ultimate Spider-Man sorozaton dolgozott. A Capcom azt még bejelentette, hogy 2019-es premierrel számolnak, de pontos megjelenési dátumot nem határoztak meg. 

Nektek hogy tetszik az ötlet, mit vártok a Monster Hunter animációtól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)