Hirdetés

Monster Hunter World - megvan, mikor bétázhatunk

|

A Capcom elárulta, mikor ugorhatnak fejest a PS4-es játékosok a Monster Hunter World bétatesztjébe, illetve a próbalehetőség alatt megleshető tartalmakról is meséltek.

Hirdetés

Akinek nem feltétlenül elég, hogy ezt az évet a legjobb friss játékmegjelenésekkel zárja, belekóstolhat a jövő januárban érkező Monster Hunter Wolrdbe is, már ha PlayStation 4-en játszik. A jövő hétvégén indul a szörnyvadászos játék bétája, aminek részleteit is bemutatta a Capcom.

Hirdetés

Érdemes rögtön kiemelni, hogy a bétában való részvételhez szükséges egy aktív PlayStation Plus előfizetés, valószínűleg azért, mert mindegyik küldetést teljesíthetjük négyfős kooperatív módban is. Ezek közül hármat próbálhatunk ki a Monster Hunter World területei közül kettőt, egy erdőt és egy, mocsarakkal tarkított pusztaságot bejárva, a teljesítésükért pedig jutalmak várnak majd a teljes játékban. Vadászat közben 14 fegyvertípust használhatunk majd, amiket előbb ki is próbálhatunk a gyakorlóterületen. A mindezt tartalmazó kliens számára 5,9 GB szabad helyre lesz szükség a konzolon, ezeket az adatokat pedig már egy nappal a béta rajtja előtt elkezdhetitek letölteni. A Monster Hunter Worldöt december 9-én, magyar idő szerint este hat órától 12-én ugyaneddig nyüstölhetjük majd.

Jövőre persze nem csak a PS4-es játékosok élvezhetik az új Monster Huntert, a január végi megjelenéskor Xbox One-on is játszhatunk majd, később pedig egy PC-s portra is számíthatunk.

Ti belenéztek majd a bétába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)