Hirdetés

Monster Hunter: World - lesz béta, Aloy-jal is játszhatunk

|

A Capcom játékában a Horizon Zero Dawn hősnője is vendégszerepel.

Hirdetés

Már meg sem lepődünk a fura crossovereken, mióta a Square Enix a Final Fantasy XV-be keverte bele az Assassin's Creedet. Két különböző kiadó játéka vegyült, de remélhetőleg mindkettő jól profitált az együttműködésből.

Hirdetés

A Monster Hunter: World PlayStation 4-es változatában (és nyilván csak abban) szerepelni fog Aloy, de hogy hogyan tesz hozzá az élményhez, azt pontosan nem tudni. Az alábbi trailer végén látható első néhány pillanat alapján hűen modellezték le a mozgását, és még mindig olyan menőn nyilaz dínókat, mint a saját játékában. Lesz egy kis robotja is.

Megtudtuk továbbá, hogy a béta december 9-én veszi kezdetét, és csak a PS4-es játékosok vehetnek benne részt. A konzolos megjelenés január 26-ára várható, a PC-s változat csúszni fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)