Hirdetés

Monster Hunter: World - egy újdonságot mindenki megkap

|

Apró változásról van szó, de nagyban megkönnyítheti a játékosok életét, és még csak nem is lesz szükség az Iceborne kiegészítőre.

Hirdetés

Nemsokára vadonatúj tartalmakkal bővül a Capcom szörnyvadászos játéka, ugyanis érkezik a fagyos kalandokat ígérő Iceborne. Egyéb újdonságokkal is készülnek a fejlesztők, és akad köztük olyan is, ami minden játékos számára elérhető lesz.

Hirdetés

A dinamikusan változó nehézségi szint egy olyan újítás, ami sok fejfájástól megkímélheti majd a vadonban kószáló vadászokat. Ennek az apróságnak hála a játék automatikusan gyengít majd az ellenfeleken, ha valaki váratlanul kilép a brigádból, így nem kell megbirkóznunk a többjátékos mód miatt megnehezített kihívásokkal. 

Ha kipróbálnátok ezt az új funkciót és még több másikat, akkor mindenképp tegyetek egy próbát a PlayStation 4-es bétateszttel, ami már javában zajlik, és azok számára is elérhető, akik egyébként az MHW-val sem rendelkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)