Hirdetés

Monster Hunter World - már nem sokáig szerezheted meg az első Horizon Zero Dawn páncélt

|

Csak limitált ideig gyűjthetjük be a Horizon Zero Dawnhoz kapcsolódó cuccokat a Monster Hunter Worldben, nemrég pedig az is kiderült, meddig van időnk teljesíteni az első tematikus felszereléshez szükséges küldetést.

Hirdetés

A Capcom néha elég furcsa crossovereket épít a játékaiba, a Dead Rising 4 főszereplőjét például meglepő volt a Street Fighter karaktereinek jelmezében viszontlátni. A Monster Hunter Worldben viszont egy fokkal logikusabb kapcsolatot találtak a szintén méretes szörnyekre vadászó Aloyyal, de mint kiderült, a Horizon Zero Dawnhoz kapcsolódó jutalmakat csak időszakosan szerezhetjük meg.

Hirdetés

Az ehhez kapcsolódó első eseményhez mindössze hatos szintet kell elérnünk a játékban, majd az Events fülön kiválasztva a Lessons of the Wild névre hallgató kihívást 8 Barno leölésével megkaphatunk egy Watcher Lens nevezetű tárgyat. Ebből palicónk számára készíthetünk egy páncélszettet, amivel a Horizon Zero Dawnban látott watcherek kinézetét kölcsönözhetjük macskaszerű segítőnknek. A Monster Hunter World és a Guerrilla Games közötti találkozásnak ezt a részét február 8-áig teljesíthetjük, ezt követően egy még ismeretlen időpontban érkezik majd a második kihívás, amivel emberi karakterünknek szerezhetünk egy új páncélszettet. Ennek a segítségével teljesen felölthetjük Aloy külsejét, de a jelenlegi esemény alapján valószínűleg erre is csak limitált ideig lesz időnk.

Ti kifarmoltátok már a különleges összetevőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)