Hirdetés

Monster Hunter World - számos újdonságot hoz a Devil May Cry esemény

|

A Capcom egy Full House nevű ingyenes csomaggal kedveskedett a játékosoknak, a Devil May Cry rajongói pedig duplán örülhetnek.

Hirdetés

A Monster Hunter Championship alkalmából számos játékbeli finomsággal szórták meg az önjelölt szörnyvadászat, ezen felül még egy új, Devil May Cry témájú esemény is kezdetét vette.

Hirdetés

A különleges, Full House névre keresztelt csomagban 10 kupont és négy különböző ritkaságú Wyverian Printet kapunk. Azok sem maradnak szomorúak, akik a különféle kozmetikai cuccokat csípik, hiszen a csomagban találnak majd egy különleges karakterpózt, egy klán kártya hátteret és 5 különböző titulust, amivel villoghat karakterünk. Mindehhez pedig nem kell mást tennünk, mint bejelentkezni a játékba.

Ami viszont talán egy fokkal izgalmasabb újdonság, az egy új, 'Code Red' fedőnév alatt futó crossover küldetés behozatala, amit a Capcom egyik legnagyobb címe, a Devil May Cry ihletett. Az esemény május 11-én fog még egy új szegmenssel bővülni, a küldetés teljesítésével pedig lehetőségünk lesz legyártani Dante legendás kardját és páncélzatát.

Néhány fizetős DLC is bejelentésre került, plusz a Street Fighter V crossover esemény harmadik fázisának időpontja is hivatalossá vált. Május 25-től gyepálhatják majd az óriási Nergigantét néhány új küldetés formájában a vadászok, jutalmuk pedig Ryu páncélja lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)