Hirdetés

Monster Hunter World - már 21:9-ben is játszhatjuk

|

Élesedett a Monster Hunter World legújabb frissítése, amely többek között lehetővé teszi a szélesvásznú képernyők kihasználását is.

Hirdetés

Hatalmas népszerűségnek örvend a Monster Hunter franchise legújabb része, így nem véletlen, hogy a Capcom továbbra is aktívan foglalkozik a játékkal: most éppen az 5.1-es frissítést tették elérhetővé, amely számos apró, de meglehetősen hasznos funkcióval látja el a címet. 

Hirdetés

A PC-s frissítés legfontosabb része, hogy mostantól a játék támogatja a szélesvásznú képernyőket (21:9) is, amelynek érdekében új darabokkal bővült a felhasználói felület, valamint a legtöbb átvezető jelenet is támogatja ezt a felbontást, bár nem mindegyik. Ezenkívül hozzáadták a push-to-talk opciót a chathez, kibővítették a grafika menü "Vignette Effects" beállítását, hozzáadták az egyszerűsített kínai szöveget és természetesen számos hibát is kigyomláltak. 

Sajnos a konzolokon már elérhető The Witcher crossover még ezzel az update-tel sem jelent meg a PC-s verzióban, de remélhetőleg minél hamarabb bekerül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)