Hirdetés

Monster Hunter World - rengeteg játékmenettel érkezett az új trailer

|

Egy közel tízperces új videót adott ki a Capcom a Monster Hunter Worldről, aminek egy jelentős hányadát játékmenet teszi ki.

Hirdetés

Aki hozzám hasonlóan elsősorban a 2017-es játékmegjelenéseket tartotta fejben, az könnyen megfeledkezhetett róla, hogy PS4-re és Xbox One-ra január végén, azaz szűk két hónap múlva megérkezik a Monster Hunter World. Így a Capcom egyre többet mutat a játékból, most például egy kilenc percnél is hosszabb videót adtak ki róla.

Hirdetés

Igaz, a kísérőszöveg japánul van, így egy fokkal nehezebb megértenünk például a videó elején a történet összefoglalását. Illetve azzal kapcsolatban sincs igazán könnyű dolgunk, hogy a Monster Hunter World világáról és játékbeli rendszereiről elhangzó magyarázatot dekódoljuk, de azért a képsorok is elég beszédesek, így azért érdemes lehet belenézni az alábbi videóba, ha várjátok a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)