Hirdetés

A Monster Hunter: World játékosai Godzillát akarják

|

A játék rajongói azt remélik, hogy előbb-utóbb a világ egyik legismertebb szörnyével is szembe szállhatnak majd.

Hirdetés

A Monster Hunter: World hatalmas siker lett. A Capcom co-op RPG-je nemcsak a veteránokat, de rengeteg új rajongót is megnyert magának, így nem is csoda, hogy jön az Iceborne kiegészítő. Azért jeges csomagon túl is remélnek extra tartalmat a játékosok, köztük egy Godzilla crossover eseményt.

Hirdetés

A világ legnépszerűbb szörnyvadász játéka és a világ legismertebb szörnye. Adná magát a dolog, és a /r/MonsterHunterWorld lakói ezzel mélyen egyetértenek. Egy LMEOXDRAWR néven futó felhasználó nyitotta meg az első ezzel kapcsolatos beszélgetést, amiben aztán le is írta, hogy mennyire menő lenne megküzdeni a kaijuval, és a pikkelyeiből páncélt csinálni.

It would be my dream come true if Capcom teams up with Legendary or Toho to do a collab and add in Godzilla to the game. It would be so cool seeing and fighting him... maybe even getting Godzilla armor. from r/MonsterHunterWorld

Később mások azt javasolták, hogy a tematikai hűség kedvéért jobb lenne egy olyan esemény, ahol Godzilla oldalán küzdhetnénk meg Ghidorahval. Akárhogy is, sajnos valószínűleg túl nehéz lenne rábeszélni a Legendary vagy Toho vezetőit arra, hogy áldásukat adják egy ilyen bulira. Mondjuk láttunk már meglepőbb crossover eseményeket, így hát ki tudja. Az internetes felhajtás talán megpuhítja a jogtulajdonosokat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)