Hirdetés

Monster Hunter: World - kiderült, mikor jön az Iceborne kiegészítő

|

A Capcom játéka hamarosan teljes értékű kiegészítőt kap.

Hirdetés

A Monster Hunter: World minden platformon hatalmas sikert aratott, amit a fejlesztőcsapat azzal hálált meg, hogy sorra adta ki az ingyenes frissítéseket. Legutóbb például a The Witcher 3-mal keresztezték a játékot.

Hirdetés

Néhány küldetésnél és extra felszerelésnél többet kapunk az Iceborne kiegészítővel, mely havas területekre visz minket szeptember 6-án. Ennek a dátumnak csak a konzolosok örülhetnek, a PC-s játékosok csak télen kapják meg a csomagot. Az Iceborne egy teljesen új sztoriszálat követ az alapjáték történései után,  és bevezeti a minden eddiginél nehezebb Master Rankot, amivel a már ismert szörnyek is még brutálisabbak lesznek. Mind a 14 fegyvertípus új kombókat és lehetőségeket kap, valamint feltuningolják a karukra szerelt íjpuskát is.

A DLC alap kiadása 40 eurós áron kerül majd a boltokba, de ha valakinek kimaradt a játék, az most az alappal együtt behúzhatja a kiegészítőt 60 euróért. Egyébként a Monster Hunter: World egészen május 20-ig ingyenesen kipróbálható, szóval ha eddig valamiért kimaradt, vessetek rá egy pillantást!

Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)