Hirdetés

Monster Hunter World: Iceborne - megvan, mikor indul a PS4-es bétateszt

|

Hoarfrost Reach fagyos kihívásokkal várja a vállalkozókedvű vadászokat.

Hirdetés

Örülhetnek a PlayStation 4-es játékosok, mivel Xbox One-os pajtásaikkal ellentétben ők bizony már egy bétateszt keretein belül is kipróbálhatják a Monster Hunter World hamarosan érkező új kiegészítőjét, vagyis az Iceborne-t.

Hirdetés

Első körben azok vehetik az irányt a hófödte tájak felé, akik rendelkeznek PlayStation Plus előfizetéssel. Ők egészen pontosan június 21-én délben foghatnak neki a szörnyvadászatnak, és egészen június 24-én 12 óráig űzhetik a szakmát. A második menet június 28-án délben indul, ekkor már minden PS4-es játékos csatlakozhat a bétához, ami július 1-jén 12 óráig tart. Maga a béta összesen három küldetést, és így három levadászandó szörnyeteget tartalmaz: a Great Jagras lesz a legegyszerűbben legyűrhető fenevad, a Banbaro már egy kicsit keményebb dió, a Tigrex pedig a legkeményebb játékosokat is meg fogja izzasztani. Mindezeken túl természetesen mind a 14 fegyvertípust és a hozzájuk tartozó új funkciókat is ki lehet majd próbálni.

A missziók teljesítése után olyan csomagokat kaptunk jutalmul, amelyek nagy segítséget jelentenek, miután az Iceborne megjelenik szeptember 6-án PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)