Hirdetés

Monster Hunter World: Iceborne - bemutatkozik a félelmetes Brachydios

|

Nemsokára megküzdhetünk az ősi szörnyeteggel.

Hirdetés

Valamivel több mint egy hét múlva válik elérhetővé a Monster Hunter: World legújabb kiegészítője, a fagyos világban játszódó Iceborne, amelyben természetesen újabb szörnyekre is vadászhatunk.

Hirdetés

Az egyik legtöbb kihívást várhatóan a Brachydios nevű hatalmas wyvern fogja jelenteni, amellyel először a Monster Hunter 3 Ultimate-ben küzdhettek meg a játékosok. A Capcom a megjelenés előtt egy hangulatos kedvcsinálót is készített a szörnyről, amelynek hála jobban megismerhetjük Brachydios képességeit. Nézzétek meg ti is alább.

Monster Hunter World: Iceborne PlayStation 4-re és Xbox One-ra szeptember 6-án fog megjelenni, PC-re pedig jóval később, 2020 januárjában érkezik. Ti várjátok már az új szörnyvadász kalandokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)