Hirdetés

Monster Hunter World: Iceborne tesztek - méltó lett az alapjátékhoz

|

Alig egy napra vagyunk az Iceborne kiegészítő megjelenésétől, így elkezdtek betódulni az első tesztek és értékelések. Egyelőre mindenki jó véleménnyel nyilatkozott a szörnyvadászós bővítményről.

Hirdetés

A Monster Hunter: World hatalmas siker lett. A korábban csak egy szűk réteget szórakoztató széria felkerült a nagyközönség térképére, és milliók szórakoztak vele hónapokon keresztül. Nem kérdés hát, hogy komoly elvárásokat támasztott mindenki az első kiegészítő, az Iceborne felé.

Hirdetés

A csomag hivatalosan holnap fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra (a PC-s változat jövő év elején jön), így a sajtós munkatársak (akik már napok óta nyüstölik a cuccot) elkezdték kiszórni a teszteket és értékeléseket. A mi csapatunkban Csirke vágott bele a kalandba, még csak nagyon kevés ideje volt feltérképezni a lehetőségeket, de azt üzeni nektek, hogy

"senki nem fog csalódni az új kihívásokban, az már az első pillanatokban érződik, szinte azonnal beszippant a játék."

Mindenki megdicsérte a fejlesztőket az új szörnyek és a bődületes mennyiségű új tartalomért, és egyébként sem sikerült nagyon fogást találni a kiegészítőn. Íme pár pontszám, hogy láthassátok az átlagot, amíg a GameStar teszt elkészül.

USgamer - 4.5
Gamespot - 9
IGN - 9
Game Informer - 8.25
GamesRadar+ - 4.5/5
RPG Site - 10
Attack of the Fanboy - 4.5/5
Screen Rant - 4.5/5
We Got This Covered - 5/5
Fextralife - 9
CGMagazine - 9
Press Start - 10

Alig várjuk, hogy mi is nekiugorhassunk a mókának szeptember 6-án. Ti beszerzitek a kiegészítőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)