Hirdetés

Monster Hunter World: Iceborne - újra feltűnik a játékban a Horizon: Zero Dawn hősnője

|

A Frozen Wilds után nem okozhat gondot Aloynak a zord időjárás, végre valódi szörnyetegek ellen is kamatoztathatja robotokon gyakorolt tudását.

Hirdetés

A Guerilla Games és a Capcom között már korábban is volt példa együttműködésre, tehát Aloy nem először teszi tiszteletét a Monster Hunter: World világában, azonban most nem egy puszta kinézet érkezéséről van szó; a Horizon: Zero Dawn főszereplője képességeinek egy részét is magával hozza a robotok földjéről.

Hirdetés

A két játék ötvözése adja magát, lévén mindkettőnél fontos mechanika a hatalmas szörnyetegek levadászása, illetve az sem elhanyagolható szempont, hogy a mind a Monster Hunter, mind a Horizon esetében egy fagyos vidékre kalauzol minket a kiegészítő. Sajnos ez nem azt jelenti, hogy végre Xboxon is irányíthatjuk a vörös hajú vadászlányt; az Aloy fagyos kalandjáról elnevezett The Frozen Wilds esemény kizárólag Playstation 4-en lesz elérhető.

A Monster Hunter World: Iceborne kiegészítő szeptember 6-án érkezik Xbox One-ra és Playstation 4-re, a PC-s megjelenésre 2020-ig kell várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)