Hirdetés

Monster Hunter World: Iceborne - jutalmat kapnak, akik másokat segítenek

|

Karakterünknek alapvetően legalább 16-os szintűnek kell lennie, hogy belevághassunk az Iceborne-ba, de a játék meghálálja azoknak a hardcore arcoknak, akik segítenek a kisebbeknek.

Hirdetés

A kiegészítőkre általánosságban igaz, hogy akkor érdemes elkezdeni őket, amikor az alapjátéknak legalább a történetét megismertük teljes egészében. Néhol ez alapkövetelmény, ahogy a Monster Hunter World és kiegészítője, az Iceborne esetében is az lesz.

Hirdetés

Csak a sztorival már végzett és legalább 16-os szintű karakterek vághatnak bele az új kalandokba, és hogy senki ne maradjon ki, a Capcom kitalálta a Hunter Helper rendszert. Ennek köszönhetően azok a játékosok, akik segítik a lemaradókat, mindenféle jutalmakat kapnak a küldetések sikeres teljesítése esetén. Azt nem részletezték, hogy miket lehet szerezni, de valószínűleg megéri majd húzni a kicsiket.

Az Iceborne konzolokra szeptember 6-ától, PC-re 2020 januárjától lesz elérhető. Holnap érkezik egy felvezető frissítés a Monster Hunter Worldhöz, érdemes lesz már akkor visszatérni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)