Hirdetés

Monster Hunter World: Iceborne - 4K-s trailerrel érkezett a PC-s megjelenési dátum

|

Ahogy az alapjáték, úgy a kiegészítő is késve érkezik PC-re, de cserébe nem lesz vele probléma.

Hirdetés

A Monster Hunter World az elmúlt év egyik legkiemelkedőbb játéka lett, és kiegészítőjével, az Iceborne-nal sem okozott csalódást a Capcom. A konzolos játékosok már felnyársalhatták az új szörnyeket a hatalmas új területen, de a PC-sek kénytelenek voltak a régieket abuzálni.

Hirdetés

A kiadó korábban is januárra ígérte a PC-s változatot, és most a napot is bejelentette: január 9-étől lesz érdemes keresni a Steamen a kiegészítőt. Természetesen nem azért húzták a megjelenést, mert a hangok ezt súgták nekik, hanem mert szerették volna a lehető legjobb élményt adni. A PC-s játékosok 4K-ban játszhatnak, nagy felbontású textúrákat láthatnak, és olyan framerate-tel figyelhetik az akciót, amilyet a gépük elbír. Az ultraszéles monitorok tulajdonosai szintén örülhetnek. Javítottak a billentyűzet-egeres irányításon is, biztos, ami biztos.

Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)