Hirdetés

Törölheti Monster Hunter: World mentéseinket a PC-s Iceborne kiegészítő

|

Valószínűleg nem mindenkit érint a probléma, de akit mégis, az csúnyán ráfázhat.

Hirdetés

Még tavaly jelent meg a Monster Hunter: Worldhöz az Iceborne című kiegészítés, ami hófödte tájakra kalauzolta el a konzolos szörnyvadászokat. A héten végre PC-re is befutott a jószág, de máris felütötte a fejét egy igencsak bosszantó jelenség.

Hirdetés

Az Iceborne indulásával nem volt különösebb probléma, de most többen is arról számoltak be, hogy a kiegészítőt feltelepítve egész egyszerűen nem működik korábbi mentett állásuk, magyarán a rendszer törli azt, emiatt teljesen elölről kell kezdeni a kalandot, ha ránéznének az új tartalmakra. Indításkor ugyanis ellenőrzi a mentéseket a játék, ám egyeseknél nem talál kompatibilis fájlt, és ez bizony elég kellemetlen meglepetést okozhat a gyanútlan rajongóknak.

Egyelőre nem tudni, mi okozza ezt, de néhányan úgy vélik, hogy talán az elavult modok zavarhatnak be. Egy Reddit-felhasználó teóriája szerint akkor történhet ilyesmi, ha valaki már régóta nem játszott, ezért a mentése nem kapott meg egy fontos frissítést, emiatt pedig a kiegészítő képtelen felismerni azt. Bár a probléma forrása még nem egyértelmű, az biztos, hogy komoly gondról van szó, amivel remélhetőleg minél előbb kezd valamit a Capcom.

Ti tapasztaltatok bármilyen problémát a PC-s Iceborne kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)