Hirdetés

Monster Hunter World - kiderült, meddig kell várni a PC-seknek az Iceborne-ra

|

A PC-s játékosok idén már biztosan nem játszhatnak az óriási kiegészítővel.

Hirdetés

Azt már egy ideje lehetett tudni, hogy az Iceborne-ra keresztelt kiegészítő idén szeptember elején küldi majd új kalandokra a konzolos játékosokat, és arról is időben szólt a kiadó, hogy ahogy az alapjátékra, úgy erre is többet kell várnia a PC-seknek.

Hirdetés

Ráadásul nem is keveset: most bejelentették, hogy a Steam kínálatában leghamarabb 2020 januárjában válik elérhetővé a Monster Hunter World: Iceborne, napra pontos megjelenési dátumot viszont nem közölt a Capcom. A kiegészítőben új területek, eddig nem látott szörnyek, rengeteg új fegyver kap majd helyet, továbbá számos, a vadászatot mélyítő mechanika kerül a játékba.

A napokban egyébként több csatornán is megjelentek friss gameplay videók, az alábbit például a Game Informer készítette.

Ti milyen platformon szörnyvadászkodtok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)