Hirdetés

Monster Hunter World - jön az Iceborne kiegészítő, ingyenes próbaverziót kapunk

|

Rengeteg új tartalommal bővíti majd a nagy sikerű játékot a Capcom.

Hirdetés

Az év egyik első sikeres játéka a Monster Hunter World volt, aztán ősszel, a PC-s verzióval ismételt. A Capcom legjobb döntése volt, hogy kiegészítőt készít hozzá.

Hirdetés

Viszonylag sokára, 2019 őszén jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra (később PC-re) az Iceborne, mely egy új, az alapjáték vége után játszódó történettel, új területekkel, küldetésekkel, szörnyekkel, mozdulatokkal bővíti a játékot. További részleteket később tudhatunk majd meg. 

Addig is örülhetünk Geraltnak, a december 20-án visszatérő Kulve Taroth Siege-nek, az évfordulóra tervezett Appreciation Festnek, illetve annak, hogy december 12. és december 17. között konzolokon elérhető lesz egy tartalmas próbaváltozat a játékból, mely 3 csillagos szintig és online 4-es Hunter rangig enged majd fejlődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)