Hirdetés

Monster Hunter World - sokan leragadtak a karakterkészítőnél, ez lett az eredmény

|

Mint kiderült, a Monster Hunter World karakterkészítője egészen jól sikerült, így Geralt mellett A galaxis őrzői, a Star Wars és a Dragon Ball szereplőit is elvitték szörnyvadászatra a játékosok.

Hirdetés

Ugyan rengeteg izgalmas küldetéssel érkezett meg a Monster Hunter World, a sorozat egyik legfontosabb része, hogy karakterünk a lehető legjobban nézzen ki. Ebben pedig kifejezetten sokat segít az is, hogy az új epizód karakterkészítője - beleértve a Palicónk tesztreszabását - kifejezetten jóra sikerült, a rendszer segítségével pedig elég király, máshonnan ismert karaktereket is készítettek a játékosok.

Hirdetés

Illetve akadt ismerős arc a játék előre generált karakterei között, az egyik, gyárilag meglévő szörnyvadász sokakat emlékeztetett a legendásan rossz filmjével ismertté vált Tommy Wiseau-ra.

De ha már szörnyvadászatról van szó, sokan nem tudták megállni, hogy ne Geralttal vágjanak neki a Monster Hunter Worldnek.

Ugyan ebben a játékban a Hitmannél sokkal kevésbé kell lopakodni, volt, aki a 47-es ügynököt próbálta újraalkotni.

A szuperhősök és gonoszok is képviseltették magukat, Thor és Yondu mellett volt, aki addig macerálta a karakterkészítőt, míg Jokerhez a lehető legközelebb jutott.

Volt, aki nem akarta teljesen elengedni a Dragon Ball hangulatot, hiába nem a Monster Hunter Worldden egy napon megjelenő Drago nBall FighterZ-zel játszik éppen. Ezért egy Frieza-festésű öregúr mellett olyan játékos is akadt, aki a Dragon Ball Superből alkotta újra Trunksot, Palicónak pedig Beerust.

Van, aki Kylo Renként vívódik az Erő világos és sötét oldala között szörnyvadászat közben.

Akadt olyan is, aki úgy döntött, William Wallace-ként kaszabol A rettenthetetlenből.

Egy Motörhead-rajongó Lemmy Kilmisternek állított emléket játékbeli karakterével.

És végül volt, aki nem átallott a Monster Hunter Worldben ezt a borzasztó képviccet elsütni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)