Hirdetés

Monster Hunter: World - az új esemény egy akkora szörnyet hoz, amihez több csapat fog kelleni

|

Egy raides ellenfél jön a Worldhöz, akit több kör alatt, több csapatnak kell majd szépen apránként lekaszabolnia.

Hirdetés

Egy új, limitált ideig elérhető küldetés fog elkezdődni holnap a Monster Hunter: Worldben. Az ellenfél Kulve Taroth, egy Elder Dragon lesz, aki egy hatalmas szörnyeteg, így egy egyszerű 4 fős társaság kevés lesz a legyűréséhez.

Hirdetés

A csapatok a Gathering Hubból indulva megkereshetik és harcba szállhatnak majd a sárkánnyal. Egy ideig csapkodják, aztán a szörnyeteg el fog szökni, az általunk leadott sebzést pedig a játék regisztrálja. A cél, hogy több csapat, több kör alatt szépen apránként lebontsa a szörnyeteget. Mivel tényleg hatalmas ellenfélről van szó, akinek rengeteg életpontja van, ez sokáig fog tartani.

Minden lecsapott darabkája után szórni fogja a lootot, így mindenképp megéri majd nekiugrani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)